Kies je favoriete achtergrondkleurWijzig de achtergrond sluiten
Training Consulting Microsoft Dynamics
Learning & Competence Management

Plataan is een onafhankelijk opleidings- en adviesbureau. Onze doelstelling is het overdragen van kennis en ervaring en het begeleiden van automatiseringsprojecten.
Onze expertise? Microsoft Dynamics

De fundamenten van Plataan zijn een uitzonderlijke kennis van Microsoft Dynamics, ERP implementaties en project management, aangevuld met innoverende adviesverlening en didactische kennisverspreiding.

 
Lees meer over ons: wie zijn we? Wie zijn we?
Project Management Bookshop

Referentie
Lees de volledige case  Travi@ta

" With the consistent, structured Sure Step approach to sales, communications, and project delivery, we achieve unprecedented levels of customer satisfaction, close more business at better margins, and enjoy more operational flexibility."
Claude Verschueren

 
Nieuwste trainingen
Office 365 for Administrators  Office 365 for Administrators

Als "Office 365 Administrator" ben je in het bedrijf het aanspreekpunt betreffende het beheren en ondersteunen van (nieuwe) "Office 365" gebruikers. 
Het aanmaken van nieuwe gebruikers (licenties), het toekennen van rechten tot bedrijfsbronnen en "Online Office 365 services" is één van jouw kerntaken als "Office 365 - Administrator". 
Aanvullend bied je ook ondersteuning naar de "Office 365 gebruikers" toe bij het gebruik van het "Online Office 365 Platform".
 
Blogartikel - Algemeen nieuws
 
Microsoft Partner Silver Learning     Continuans Certified Service Partner   Q*For klantentevredenheid   Bezoek ons op LinkedIn Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op Twitter Bezoek onze blog
Juridische gegevens