Kies je favoriete achtergrondkleurWijzig de achtergrond sluiten
Training Consulting Microsoft Dynamics
Learning & Competence Management

Plataan is een onafhankelijk opleidings- en adviesbureau. Onze doelstelling is het overdragen van kennis en ervaring en het begeleiden van automatiseringsprojecten.
Onze expertise? Microsoft Dynamics

De fundamenten van Plataan zijn een uitzonderlijke kennis van Microsoft Dynamics, ERP implementaties en project management, aangevuld met innoverende adviesverlening en didactische kennisverspreiding.

 
Lees meer over ons: wie zijn we? Wie zijn we?
Project Management Bookshop

Referentie
Lees de volledige case  Christiaens

" Plataan werkt met Microsoft Certified Trainers. Wij ervaren tijdens elke training dat de kwaliteit van de lesgevers gewaarborgd is."
Olivier Christiaens

 
Nieuwste trainingen
SQL Server Beheer  SQL Server Beheer

In deze cursus doet u de vaardigheden op die u nodig heeft om een SQL Server te beheren. Wanneer zijn de standaard instellingen goed en wanneer moet u welke instellingen aanpassen? Hoe maakt u een database en hoe kunt u deze database verplaatsen naar een andere server. Hoe werkt backup en restore? Hoe regelt u de beveiliging adequaat? En uiteraard leert u de server te monitoren. Waar moet u op letten bij uw server?
 
Blogartikel - Algemeen nieuws
 
Microsoft Partner Silver Learning     Continuans Certified Service Partner   Q*For klantentevredenheid   Bezoek ons op LinkedIn Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op Twitter Bezoek onze blog
Juridische gegevens