Kies je favoriete achtergrondkleurWijzig de achtergrond sluiten
Training Consulting Microsoft Dynamics
Learning & Competence Management

Plataan is een onafhankelijk opleidings- en adviesbureau. Onze doelstelling is het overdragen van kennis en ervaring en het begeleiden van automatiseringsprojecten.
Onze expertise? Microsoft Dynamics

De fundamenten van Plataan zijn een uitzonderlijke kennis van Microsoft Dynamics, ERP implementaties en project management, aangevuld met innoverende adviesverlening en didactische kennisverspreiding.

 
Lees meer over ons: wie zijn we? Wie zijn we?
Project Management Bookshop

Referentie
Lees de volledige case  Biomet 3I

" De samenwerking met Plataan gaat verder dan louter een training zelf, ze neemt eerder de vorm van een partnership aan"
Olivier Convard

 
Nieuwste trainingen
Managing Office 365 Identities and Services Bootcamp  Managing Office 365 Identities and Services Bootcamp

Deze intensieve training (bootcamp) biedt u diepgaande kennis van de planning, implementatie en beheer van Office 365-diensten. in 3 (ipv5) dagen leert u alle mogelijkheden van Exchange Online en het koppelen van uw on-premise Exchange Server.
Ook komt SharePoint Online en Lync Online uitgebreid aan bod. 
Om optimaal uw bestaande Active Directory omgeving te blijven gebruiken leert u deze met DirSync en Active Directory Federation Services (ADFS) te koppelen aan Office 365.
Deze training bereidt u voor op volgende examens 70-436 en 70-347
 
Blogartikel - Algemeen nieuws
 
Microsoft Partner Silver Learning     Continuans Certified Service Partner   Q*For klantentevredenheid   Bezoek ons op LinkedIn Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op Twitter Bezoek onze blog
Juridische gegevens