Kies je favoriete achtergrondkleurWijzig de achtergrond sluiten
Training Consulting Microsoft Dynamics
Learning & Competence Management

Plataan is een onafhankelijk opleidings- en adviesbureau. Onze doelstelling is het overdragen van kennis en ervaring en het begeleiden van automatiseringsprojecten.
Onze expertise? Microsoft Dynamics

De fundamenten van Plataan zijn een uitzonderlijke kennis van Microsoft Dynamics, ERP implementaties en project management, aangevuld met innoverende adviesverlening en didactische kennisverspreiding.

 
Lees meer over ons: wie zijn we? Wie zijn we?
Project Management Bookshop

Referentie
Lees de volledige case  Bridgestone

" Pitstop voor Plataan

Dankzij Plataan krijgt elke nieuwe werknemer binnen het Microsoft Dynamics NAV Development Team van Bridgestone een opleiding op maat."
Marcel Gottlieb

 
Nieuwste trainingen
Van start met Microsoft Dynamics NAV  Van start met Microsoft Dynamics NAV

Als gebruiker van Microsoft Dynamics NAV wil je dagelijks zo efficiĆ«nt mogelijk met de toepassing werken.

In deze online cursus leer je hoe je NAV het makkelijkst kan starten, maar ook wat een werkdatum is en hoe je die kan instellen.

Vervolgens maak je kennis met de NAV interface en leer je deze te personaliseren. We tonen je hoe je de kolommen van een lijst kan kiezen, maar wist je dat je ook KPI's kan instellen in je rolcentrum?

Na het volgen van deze cursus ben je in staat om NAV te personaliseren op basis van je eigen dagelijkse professionele activiteiten en gewoontes.

De cursus Van Start met Microsoft Dynamics NAV is een must voor iedereen die vlot wil kunnen werken met Microsoft Dynamics NAV 2013/2015/2016.

 
Blogartikel - Algemeen nieuws
 
Microsoft Partner Silver Learning     Continuans Certified Service Partner   Q*For klantentevredenheid   Bezoek ons op LinkedIn Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op Twitter Bezoek onze blog
Juridische gegevens