Kies je favoriete achtergrondkleurWijzig de achtergrond sluiten
Training Consulting Microsoft Dynamics
Learning & Competence Management

Plataan is een onafhankelijk opleidings- en adviesbureau. Onze doelstelling is het overdragen van kennis en ervaring en het begeleiden van automatiseringsprojecten.
Onze expertise? Microsoft Dynamics

De fundamenten van Plataan zijn een uitzonderlijke kennis van Microsoft Dynamics, ERP implementaties en project management, aangevuld met innoverende adviesverlening en didactische kennisverspreiding.

 
Lees meer over ons: wie zijn we? Wie zijn we?
Project Management Bookshop

Referentie
Lees de volledige case  Travi@ta

" With the consistent, structured Sure Step approach to sales, communications, and project delivery, we achieve unprecedented levels of customer satisfaction, close more business at better margins, and enjoy more operational flexibility."
Claude Verschueren

 
Nieuwste trainingen
Solution Development in Microsoft Dynamics NAV 2015  Solution Development in Microsoft Dynamics NAV 2015

De opzet van deze vijf-daagse training is studenten te leren hoe Microsoft Dynamics NAV 2015 kan worden aangepast om te voldoen aan de vereisten van de klant. Er wordt uitgelegd en gedemonstreerd hoe de standaard toepassing werkt en inzicht gegeven in de belangrijkste processen en concepten in Microsoft Dynamics NAV 2015 zoals: het data en process model, master tables en pages, documenten en journal posting, dimensie beheer, feature integratie, role tailoring, reporting, testing, debugging, web services, SQL server optimizatie en hoe ontwikkelen voor de tablet client.
 
Blogartikel - Algemeen nieuws
 
Microsoft Partner Silver Learning     Continuans Certified Service Partner   Q*For klantentevredenheid   Bezoek ons op LinkedIn Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op Twitter Bezoek onze blog
Juridische gegevens